Tato webová stránka používá soubory cookie k poskytování služeb. Používáním tohoto webu vyjadřujete svůj souhlas

 

 

 

 ..............Beauty Energy

 

 

 

......Nejčtenější......

arr3Vánoční nadílka 2018 ... arr3Tribulus terrestris forte Tribulus terrestris forte   Tribulus terrestris forte je bioinformační přípravek obsahující... arr3Nové Zelené potravinyMygreenlife – kvintesence přírody   Slovo „kvintesence“ vychází z Aristotelovy přírodní filozofie a... arr3Kosmetická lahůdka Beauty EnergyKosmetická lahůdka Beauty Energy Produkty Beauty Energy přináší koncept přírodní, vysoce funkční... arr3Dýchejte volně!Novinka: Grepofit nosol aqua Každý z nás občas prodělá rýmu. Někdo jednou za dva roky, mnozí... arr3Nad humáty neníJistě si mnozí z nás postesknou, že současná doba na nás klade velké nároky, a to nejen po stránce...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 997,0 Kč
skladem
naše cena 1 299,0 Kč
skladem
naše cena 434,0 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 721,0 Kč
skladem
naše cena 721,0 Kč
skladem
naše cena 559,0 Kč
skladem

 

 

 

 

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Galina Veselá, se sídlem ulice 5.května 175/7, 460 01, Liberec 1, IČ 67226582, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • Zdeněk Chlebík, zd.chlebik@gmail.com
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Marketing, Zdeněk Chlebík, zd.chlebik@gmail.com
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů